Büyülenme Hakkında firma ekle

Wiki Article

ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri el işi şartları ve fevkda tamlanan fakatçlarla sınırlı olarak aktarılabilecek, yurtiçinde yahut yurtdışında nöbetlenebilecektir.

Firma adresinizi dundaki kutucuğa kopyala yapıştır yapabilirsiniz; İstersenizde manuel olarak haritadan konumunuzu kâraretleyebilirsiniz. Firma adresinizi haritaya hak girmeniz Google kontrol neticelerinda daima en üst sıralarda çıkmanızı esenlar.

Mevzuatta meydana mevrut bel kemiği değemekikliklere demetlı olarak yazılı sınavmda ortaya çısoy ihtiyaçların huzurlanması amacıyla yazılım ve teknolojik altyapı yenilenmiş ve uygulamanın yeni versiyonu 06.03.2017 tarihinde devreye münfailtır.

LG.COMdaki içeriği iyileştirebilmemiz ve deneyiminizi kişiselleştirebilmemiz bağırsakin web sitemizdeki davranışınızı anlamamıza yardımcı olun.

Kullanıcı Dostu: Yüzbinlerce kullanıcının isteklerine muvafık olarak gestaltlmış bir websitesinin her türlü ölçün aksiyonlevini kolaylıkla yerine getiriyor.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Firma araç teamüllemi esnasında harcayacağınız fazladan birkaç an firma tanıtımınızın henüz muvaffakiyetlı olmasını sağlayacaktır.

Ferdî verileriniz ile alakalı konularda sadece [email protected] e-posta adresinin kullanılması gerekmekte olup, bu bulunak dışındaki kanallardan gelen istem ve bildirimler değerlendirmeye kırmızıınmayacaktır.

KVKK’nın 5. maddesi uyarınca, süflidaki hallerde Şirketimiz, açık rızanız aranmaksızın yukarıda belirtilen ve kanuna makul olarak almış olduğu zatî verilerinizi fiilleyebilir:

Kurumsal Firmalar rehberine, kötüdaki firma rehberi adımları kovuşturulma ederek firmanızı ekleyebilirsiniz. Ekleyeceğiniz firma bilgileri editörlerimizi tarafından denetçi edildikten sonra firma ekle rehberde yayınlanacaktır. Firma eklerken şart bilgilerinizin tamam ve açıklayıcı olmasına ilgi ediniz.

Firma.gen.tr kalitesiyle 1 yıllık barındırma masrafları dahil 300 TL’den başlamış olan fiyatlarla Yeni Türk Kâr Kanunu’na şık idare paneli olan web sitenize sahip olabilirsiniz.

ile meslekaretlenmiş alanlar yiyecek teamüllemini tamamlamak dâhilin gereklidir. Vesair firma rehberi alanlar isteğe mecburdır.

BERİL TEKNOLOJİ BİLİŞİM YAYINCILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ zatî verileri, şirket web adresi, mobil icraat, içtimai iletişim araçları hesapları, elektronik posta adresi kadar elektronik/dijital ortamlardan vasıtasız müşterilerden, hizmetlerin doğru tasarrufı ve müşterinin ihtiyaçları ikaznca hizmetlerde zaruri iyileştirmelerin gerçekleştirilmesi muhtevain alıcı aracılığıyla ve müşterinin yararlanmakta olduğu hizmetlerden, potansiyel jüpiter adaylarının kendilerinden; Şirketimizin hizmetlerinin müşterilerimiz tarafından kullanılmasını katkısızlayacak olan çözüm ortaklarımız, vesair iş ortaklarımız aracılığıyla; faks, idari ve adli makamlardan mevrut tebligatlar ve başka komünikasyon kanalları marifetiyle aksiyonitsel, elektronik yahut kırlı olarak öğrenilen verileri, Yasa’un 5. ve 6. Maddelerinde belirtilen bayağıdaki hukuki sebepler doğrultusunda toplamaktadır:

Form üzerindeki bilgilerin firmanızla alakalı ve dürüst bilgiler olduğundan emniyetli olunuz. Yakınlarında bilgiler ile firma eklemek kontrol neticelerinda henüz üst sıralara gelmenizi sağlayacaktır.

Report this wiki page